Menu

Vacancy: Commissioner/Service Engineer

EST-Floattech is op zoek naar een Commissioner / Service Engineer!

Voor de aanvulling van ons serviceteam zijn we zoek naar een Commissioner. Heb jij ervaring en interesse in internationale service binnen elektrotechniek? Reageer dan snel!

De functie:

Je bent als Commissioner ons gezicht bij klanten. Je gaat, na een inwerkperiode (van learning on the job), zelfstandig energieopslagsystemen installeren en inbedrijfstellen. Ook help je de klanten bij storingen. De werkzaamheden worden binnen het team verdeeld en vinden vooral plaats in Nederland en Noordwest-Europa. Het komt voor dat dit buiten kantoortijden en in het weekend moet gebeuren. EST-Floattech is vol in ontwikkeling, jij denkt mee over de nog te ontwikkelen systemen: je bent immers onze oren en ogen bij de klant. Je bent ook bereid om activiteiten op te pakken die bij een jonge organisatie komen kijken. Je rapporteert aan de Project Manager.

Onze klanten zijn scheepswerven en system integrators, waarbij de gesprekspartners variëren van gebruikers tot technische managers/directeur. Je moet dus in staat zijn op verschillende niveaus te communiceren en hier plezier in hebben.

Onze technologie is innovatief en er zal regelmatig door klanten uitleg worden gevraagd over het functioneren van het systeem. Onze ideale kandidaat schept er plezier in om met trots onze energieopslag te promoten, begrijpt het belang voor sales van de contacten en werkzaamheden bij de bestaande klanten.

Taken:

  • Het installeren en inbedrijfstellen van de energieopslag- en managementsystemen.
  • Het onderhouden van EST-Floattech systemen.
  • Het analyseren van foutmeldingen, uitlezen van systemen en eventuele aanpassingen doen.
  • Het administreren en rapporteren betreffende uitgevoerde werkzaamheden.

Functie-eisen:

  • Je hebt bij voorkeur een opleiding MBO (niveau 3 of 4) richting Elektrotechniek, Energietechniek of vergelijkbaar.
  • Het is een pré als je enige aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie hebt.
  • Je bent proactief, hebt oog voor klanttevredenheid, kunt goed zelfstandig werken en je bent zeer accuraat.
  • Je bent flexibel en daarnaast bereid om tot maximaal 50% van de tijd in het buitenland werkzaam te zijn.
  • Je bent communicatief sterk (in een technische omgeving) en beheerst de Engelse taal.
  • VCA Vol vereist.

Interesse?

Wil je reageren op deze leuke functie of heb je vragen? Neem dan contact op met HR (Xiomara), jouw schriftelijke motivatie mag je mailen naar work@est-floattech.com.